Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Afternoon Delights’: stream met DRI3MAN & Raquel Brown vanuit Theater de Speeldoos in Baarn

16/12/2021 22:00 23:00

Niet alleen onze agenda’s zijn met één beweging leeggeveegd, ook die van iedereen die weer eens een fijn avondje theater in het verschiet had liggen… Wat een tijd had moeten zijn van de warmte bij elkaar opzoeken en de steeds korter wordende dagen veraangenamen met muziek en gezelligheid, kenmerkt zich nu wederom door het alles overstemmende corona nieuws.
Daarom hebben DRI3MAN en Theater de Speeldoos de handen ineengeslagen om twee zaterdagmiddag-concerten te organiseren. Op gepaste afstand, een lichtpuntje in de duisternis.
Klanken van hoop in kille tijden.

11 december j.l. was dan ook het eerste optreden dat we in dit fijne theater stonden met onze te gekke band: Tessa Boomkamp, Jules Pasdeloup en Marco Dirne. Daarnaast was het kijkcijferkanon van de livestreams onze gast: Raquel Brown! Het was een heerlijk optreden voor een uitverkochte zaal! Tevens was ons vertrouwde streamteam van Slapback mee dus we hebben de show opgenomen.
Geniet vanavond dan ook, gewoon vanuit je huiskamer, van dit unieke optreden ‘Afternoon Delights’ via https://petje.af/dri3man

Voor €4,95 kan je deze stream volgen (met prachtig beeld en geluid) en bovendien een hele maand lang onze streams bekijken: de shows die nog volgen maar óók de shows die we al gedaan hebben. Da’s heel veel muziek voor heel weinig geld!

Gegevens

Datum:
16/12/2021
Tijd:
22:00 – 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://petje.af/dri3man