Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Afternoon Delights Xmas Edition met DRI3MAN-XL & Marlayne Sahupala!

18/12/2021 15:00 17:00

Niet alleen onze agenda’s zijn met één beweging leeggeveegd, ook die van iedereen die weer eens een fijn avondje theater in het verschiet had liggen… Wat een tijd had moeten zijn van de warmte bij elkaar opzoeken en de steeds korter wordende dagen veraangenamen met muziek en gezelligheid, kenmerkt zich nu wederom door het alles overstemmende corona nieuws.
Daarom hebben DRI3MAN en Theater de Speeldoos de handen ineengeslagen om twee zaterdagmiddag-concerten te organiseren. Op gepaste afstand, een lichtpuntje in de duisternis.
Klanken van hoop in kille tijden.

Zaterdag 18 december is de tweede zaterdag dat we naar Theater de Speeldoos komen en we nemen tevens een te gekke band mee, bestaande uit Tessa Boomkamp, Jules Pasdeloup en Marco Dirne. Daarnaast nemen ze een waanzinnige zangeres mee, namelijk niemand minder dan Marlayne SahupalaMarlayne is bekend als presentatrice bij SBS6 maar wat veel mensen niet weten is dat zij ook een fantastische zangeres is. Voor veel bezoekers van de Speeldoos is Marlayne geen onbekende. Haar Marlaynes Sunday Sessions zijn een enorm succes. Het belooft dus een sfeervol optreden te worden van DRI3MAN en Marlayne met hier en daar een vleugje kerst.

De tickets voor Afternoon Delights kosten slechts €15,- en kom je naar beide shows, dan krijg je €5,- korting en ben je voor slechts €25,- twee zaterdagen een heerlijk middagje uit.
Dus wees welkom en laten we er samen gedenkwaardige Afternoon Delights van maken!

euro15

Theater de Speeldoos Baarn

Rembrandtlaan 35
Baarn, 3741 TA Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
18/12/2021
Tijd:
15:00 – 17:00
Kosten:
euro15
Evenement Categorie:
Site:
https://www.speeldoosbaarn.nl/agenda/416/afternoon_delight_xmas_edition/dri3man

Organisator

Theater De Speeldoos
Telefoon
035-5418050
Site
Bekijk de site van Organisator