Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Afternoon Delights: DRI3MAN-XL & Raquel Brown!

11/12/2021 15:00 17:00

Niet alleen onze agenda’s zijn met één beweging leeggeveegd, ook die van iedereen die weer eens een fijn avondje theater in het verschiet had liggen… Wat een tijd had moeten zijn van de warmte bij elkaar opzoeken en de steeds korter wordende dagen veraangenamen met muziek en gezelligheid, kenmerkt zich nu wederom door het alles overstemmende corona nieuws.
Daarom hebben DRI3MAN en Theater de Speeldoos de handen ineengeslagen om twee zaterdagmiddag-concerten te organiseren. Op gepaste afstand, een lichtpuntje in de duisternis.
Klanken van hoop in kille tijden.

11 december is de eerste zaterdag dat we in dit fijne theater staan en we nemen tevens een te gekke band mee, bestaande uit Tessa Boomkamp, Jules Pasdeloup en Marco Dirne. Daarnaast is het kijkcijferkanon van de livestreams onze gast: Raquel Brown! Dus dat belooft sowieso vanmiddag feest te worden in Baarn!

De tickets voor Afternoon Delights kosten slechts €15,- en kom je naar beide shows, dan krijg je €5,- korting en ben je voor slechts €25,- twee zaterdagen een heerlijk middagje uit.
Dus wees welkom en laten we er samen gedenkwaardige Afternoon Delights van maken!


Raquel Brown
Raquel is een alom geprezen zangeres die al jaren meedraait in de Nederlandse muziekscene en daarbuiten. Als telg van een muzikale familie groeide Raquel op St.Maarten op met haar wortels in de Gospel en Reggae. Ze tourde onder anderen met Bob Marley Tribute band The Rootsriders, Shirma Rouse en Oleta Adams en tegenwoordig maakt ze deel uit van de band van Danny Vera.

Ze heeft veel sessiewerk gedaan als backing vocal met bijvoorbeeld het Metropole Orkest (w.o. Chaka Khan) en allerlei studio opnamen. Haar sound, muzikaliteit en diepgang maken haar een zangeres om nooit genoeg van te krijgen!

euro15

Theater de Speeldoos Baarn

Rembrandtlaan 35
Baarn, 3741 TA Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
11/12/2021
Tijd:
15:00 – 17:00
Kosten:
euro15
Evenement Categorie:
Site:
https://www.speeldoosbaarn.nl/agenda/414/afternoon_delight/dri3man

Organisator

Theater De Speeldoos
Telefoon
035-5418050
Site
Bekijk de site van Organisator