Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitverkocht: opname livestream DRI3MAN-XL vanuit de Woodstockstudio

13/10/2021 18:00 19:00

Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen gaan we op woensdag 13 oktober weer een stream opnemen in de Woodstockstudio in Enschede, die we op donderdag 21 oktober gaan uitzenden. We nodigen de band ook weer uit en dat betekent nóg meer mogelijkheden voor te gekke muziek dus we hebben er zin in! 
 
Je kunt bij deze opname aanwezig zijn (om 16.00 uur) door onderaan deze pagina je tickets te bestellen. Maar dat is nog niet alles. We nemen op 13 oktober nl. nóg een stream op met de band. Dit zal om 20.00 uur zijn en wordt een speciale Kerststream. Mocht je nu eindeloos enthousiast zijn en voor beide streams tickets bestellen, dan mag je tevens aanschuiven met het eten en samen met ons genieten van o.a. de heerlijke kip van Nick!
 
Je kunt de stream op 21 oktober bekijken via https://petje.af/dri3man. Voor €4,95 kan je deze stream volgen (met prachtig beeld en geluid) en bovendien een hele maand lang onze streams bekijken: de shows die nog volgen maar óók de shows die we al gedaan hebben. Da’s heel veel muziek voor heel weinig geld!

Gegevens

Datum:
13/10/2021
Tijd:
18:00 – 19:00
Kosten:
€40,00
Evenement Categorie:
Site:
https://petje.af/dri3man

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

6 mensen zijn aanwezig Uitverkocht: opname livestream DRI3MAN-XL vanuit de Woodstockstudio

Wie komt er?

6 mensen zijn aanwezig Uitverkocht: opname livestream DRI3MAN-XL vanuit de Woodstockstudio