Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WOODSTOCK FAREWELL CONCERT

DRI3MAN’s laatste livestreamopname vanuit Mystiek Theater Enschede

13 juli 20:00 23:00

Als je in een wereldwijde crisis komt en geen muziek meer kunt maken, dan ben je heel blij dat iemand de deuren van zijn studio openzet en aanbiedt om vanuit die locatie iets te gaan doen. Twee jaar lang hebben we enorm mogen genieten van het livestreamen vanuit de Woodstock Recording Studio in Enschede. Als corona íéts positiefs heeft gebracht, is dat wel de hoeveelheid nieuwe muziek die er door is ontstaan. De mooie nieuwe ontmoetingen in de studio, de onvergetelijke kippenvelmomenten, de lach en de tranen.
Nooit eerder waren we zo vaak samen en hebben we zoveel lief en leed met elkaar gedeeld. De verbindende en helende kracht van muziek is nog meer aan de oppervlakte gekomen dan we al vermoedden.

Nadat we op 12 mei de laatste livestream hebben opgenomen sluiten we op woensdag 13 juli af met het ‘Woodstock Farewell Concert’ in het Mystiek Theater in Enschede. Tijdens dit concert is de eigenaar van de Woodstock Studio, Michiel van Haagen, onze eregast en samen met jullie willen we deze intense en bijzondere tijd feestelijk afsluiten. Laten we muziek maken, een drankje drinken en proosten op de toekomst!

Het fantastische team van Slapback en onze vaste fotograaf Carla zullen deze mooie avond gaan vastleggen voor een laatste stream. Zij zullen hun best doen om zo weinig mogelijk ‘aanwezig’ te zijn maar zullen misschien soms even jullie beeld verstoren. 😉

Vind je het leuk om het Woodstock-avontuur op deze avond met ons af te sluiten, bestel dan nu je tickets! (Onze Petje.af-abonnees komen weer in aanmerking voor hun gebruikelijke korting, de Super-Fans mogen zelfs gratis een introducee meenemen)

We starten om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.€24,50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Woodstock Farewell Concert
Laatste Livestream-opname vanuit Theater Mystiek Enschede. Selecteer het aantal Tickets
24,50
189 beschikbaar

Mystiek Theater Enschede

Rigtersbleek-Zandvoort 10
Enschede, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
13 juli
Tijd:
20:00 – 23:00
Kosten:
€24,50
Evenement Categorie:
Site:
www.dri3man.nl

Organisator

Dri3man
E-mail:
info@dri3man.nl