Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LAST WALTZ AT WOODSTOCK

DRI3MAN’s laatste livestreamopname vanuit de Woodstock Studio in Enschede

12/05/2022 20:00 22:00

Twee jaar geleden, op 21 mei 2020, streamden wij ons eerste lockdown-optreden vanuit de Woodstock Studio in Enschede. We hebben dikwijls de vraag gekregen: “Maar streamen kun je toch vanuit huis?” Ja, dat kan.
Maar als zo’n geweldige studio haar deuren wagenwijd voor je openstelt, denk je niet twee keer na. Als daar zich het geweldige Slapback streamteam o.l.v. Daan Scholten bij aansluit, is dat een kado! Daar rij je graag een stukje voor om…
Als corona ìets positiefs heeft gebracht, is dat wel de hoeveelheid nieuwe muziek die is ontstaan. De mooie ontmoetingen in de studio, de onvergetelijke kippenvel momenten, de lach en de tranen.
Nooit tevoren waren we zo vaak samen en hebben we zoveel lief en leed met elkaar gedeeld. De verbindende en helende kracht van muziek is nog meer aan de oppervlakte gekomen dan we al vermoedden.

De wereld heropent zich weer en het staat vast dat een regelmatige stream-sessie in Enschede op deze basis niet meer op te brengen is. Met name laten onze agenda’s het niet toe.
Met pijn in het hart nemen we er op 12 mei 2022 (hopelijk) onze allerlaatste stream vanuit de Woodstock Studio op en daar willen een bijzondere editie van maken. Met een groter aantal bezoekers dan gebruikelijk was en vooral veel verzoekjes van jullie.

Vind je het leuk om dit Woodstock-avontuur op deze avond met ons af te sluiten, bestel dan nu je tickets! (Onze Petje.af-abonnees komen weer in aanmerking voor hun gebruikelijke korting).

Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom en staat er een hapje en drankje voor je klaar. Om 21.00 uur starten we met de stream en natuurlijk doen we na de opname nog even een drankje met elkaar!

(Na deze laatste stream vanuit de Woodstock Studio gaan we nog een soort van ‘Woodstock-Afscheidsconcert’ organiseren op 13 juli in Theater Mystiek in Enschede maar daarover later meer)

€32,50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Woodstock Recording Studio Enschede

Midzomerweg 12
7532 SW, Enschede Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
12/05/2022
Tijd:
20:00 – 22:00
Kosten:
€32,50
Evenement Categorie:
Site:
www.dri3man.nl

Organisator

Dri3man
E-mail
info@dri3man.nl