Live vanuit Woodstock!

Vanaf 21 mei aanstaande gaan we met DRI3MAN elke donderdagavond om 21:00 uur een live-optreden voor jullie verzorgen vanuit de Woodstock Recording Studio in Enschede. Eén of twee keer per maand zullen wij daarbij een bekende gastartiest uitnodigen (we hebben er al een aantal weten te strikken maar die namen houden we nog heel even geheim) en jij kunt daar – virtueel – bij zijn! Op deze pagina kun je kiezen uit verschillende abonnementen op onze streams. We hopen van harte dat er iets van je gading tussen zit!

Daarnaast is er (ook) nog een mogelijkheid om een eenmalige donatie te doen (alle beetjes helpen ons om muziek te kunnen laten blijven maken tijdens deze crisis). Uit de donateurs kiezen wij een keer per maand 2×2 mensen die een optreden live in de studio mogen bijwonen! Grijp je kans! 

Als laatste: mocht je een gegarandeerde plek willen bij een van onze uitzendingen, koop dan in onze shop een ticket. Er zijn er per show (datum in overleg) voorlopig zes beschikbaar, dus wees er snel bij!
Voor Petje-Afnemers hebben we speciale prijzen. 😉

Tot donderdag! 😉