DRI3MAN Live vanuit Woodstock!

Toen door de Coronacrisis alle inkomsten voor musici zijn wegvielen zijn wij naarstig op zoek gegaan naar nieuwe inkomstenbronnen. Op initiatief van een paar goede vrienden, in samenwerking met Michiel van Haagen van de Woodstock Recording Studio kwamen we met een te gek plan:

Sinds 21 mei verzorgen wij met DRI3MAN elke donderdagavond om 21:00 uur een live-optreden voor jullie vanuit de Woodstock Recording Studio in Enschede. Dit optreden is via een speciale live-stream te volgen. Op onze Petje.af-pagina kun je kiezen uit verschillende abonnementen op onze streams.

We kunnen dit natuurlijk niet alleen: ondertussen hebben we een fantastisch team om ons heen verzameld, bestaande uit Michiel van Haagen (Woodstock Recording Studio), Daan Scholten (Slapback) Bas Vis, Wout Ten Tije (Freeplay Studio’s), Vincent Ariens (Labelvier) en Carla Gorter (Carla Gorter Fotografie)

Dankzij jullie steun hopen wij nog lang op deze manier muziek voor jullie te kunnen blijven maken. Alvast hartelijk bedankt voor je bijdrage!

Ferry, Lo en Nick