Winactie ‘Omarmen’

Zoals je inmiddels wel begrepen zult hebben zijn we gisteren gestart met de lancering van onze single ‘Omarmen’. Daarmee zijn we direct in de iTunes Single Top 200 binnengekomen op nummer  55!
Dat is op zich natuurlijk al geweldig maar we zouden zo graag nog veel verder omhoog! Naar de top 10 of misschien zelfs naar nummer 1!
Daarom zouden we graag je hulp inschakelen. Wellicht heb je al een exemplaar aangeschaft (we komen tenslotte niet zomaar op nummer 55 binnen) maar zo niet: zou je alsjeblieft Omarmen in de iTunes Store willen kopen? En mocht je ‘m al wel hebben aangeschaft, zou je dan dit bericht willen doorsturen naar zoveel mogelijk familieleden, vrienden en bekenden?

Wij hebben als tegenprestatie een leuke actie op touw gezet: Onder de mensen die een screenshot van hun aankoopbon van ‘Omarmen’ naar ons e-mailadres sturen verloten we 2×2 tickets voor het bijwonen van de opnames van onze livestream Ć³f voor een van onze komende shows (in beide gevallen zodra dat weer toegestaan is, natuurlijk).

Wij hopen dat je ons wil helpen om onze positieve energie de wereld in te slingeren en dat we binnenkort ook echt elkaar weer kunnen OMARMEN.

P.S. Voel je vrij om deze actie op al je socials te delen!

Zie hieronder de link naar Omarmen in de iTunes Store.

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp!

Ferry, Lo en Nick